Våra kurser

Jag älskar möten och att samarbeta med människor på olika sätt. Liksom att skapa förutsättningar för personlig utveckling och att växa som människa. Livet är levande och jag följer gärna flödet genom att tacka ja när det känns rätt. Så att skapa något tillsammans med någon annan terapeut med tex en helg Retreat, workshop, kurser osv är intressant om det känns rätt. Ta gärna kontakt med mig så kanske vi kan sam-skapa något alldeles unikt och magiskt.

Retreat – The Blue Flame

Längtar du ibland efter dig själv? Den som är Du? Har du kanske tappat bort dig själv under livsresan med arbete, jobb, familj, att passa in i samhället – i världen? Har du en önskan att få spendera tid och lära känna dig själv lite mer? Kanske hitta tillbaka till ditt Jag? Förstå dig själv och få verktyg att förverkliga dig och dina drömmar? Det är kanske dags nu och din tur?
The Blue Flame – handlar om att komma i kontakt med din inre kraft. Att finna din inre ELD – vad brinner du för? Hur skapar du ditt inre rum för att behålla lågan, energin och kreativiteten i ditt liv? På en fantastisk vacker plats i Nerja hos Lottis och Jörgen och i deras paradis Villa Sunshine, finns det utrymmet. Där mitt emellan havet i söder och bergen i norr, skapar vi ett tryggt space tillsammans. Vi har hela huset och platsen för oss själva. Vi blir servade frukost, Lunch och middag, samt te och frukt däremellan. När vi plockar bort sådana måsten som att laga mat och arbeta så ger vi plats till oss själva att få stanna upp och möta det som pockar på där inom oss, men som vi kanske trycker undan i vardagen.

Med varsam hand guidar och leder vi er tillsammans genom olika övningar och frågeställningar. Vi arbetar oss igenom de olika elementen i enlighet med kinesisk filosofi som Trä-Vatten-Eld-Luft-Jord. En dag är vigd åt vart och ett element. Vi kommer varje dag att starta med någon form av yoga eller Runvandring. Övningar som kan komma utöver det är djupa meditationer, regression, frigörande dans, XinPing, Trummresa, gong mm. Vi är flexibla och ser till vad gruppen behöver.
Det kommer även att ingå vandring till den mysiga byn Frigiliana och till havet nere i Nerja, där fri-tid ges att utforska omgivningarna eller bada. Vi kommer även att frisätta lite tid till sol och bad i poolen samt egen-tid till reflektion och social samvaro. Individuell rådgivning/coachning samt Meginebehandling, massage, öronakupunktur och exempelvis laserbehandling som kan köpas till på plats om önskemål finns. Vi laddar om på den här resan och tanken är att vi kommer hem lite kraftfullare, energirikare, i balans och mer medvetna om vilka fantastiska människor vi är.
Vi välkomnar dig att följa med på resan.
Malin & Susanne

Priser:
Vi bor del i dubbelrum per person för:
11 500 SEK
Anmälningsavgift: 1200 SEK betalas in vid bokning för att säkra en plats, (ej återbetalningsbar) dras av på totalsumman vid slutbetalning.
Betalning sker till bg: 885-1479 alt. swish 123 380 24 36
Ange Nerja samt namn på deltagaren
Delbet: 5000 kr senast den 13 januari
Slutbet: 5300 kr senast 13 februari.
Earlybird: Få 1500 kr i rabatt om hela summan betalas senast 13 januari. Totalsumma: 10 000kr. Ej återbetalningsbar men platsen kan överlåtas till någon annan.
Avbokning: Efter den 13 februari görs ingen återbetalning, platsen kan överlåtas till någon annan. Innan den 13 februari återbetalas allt utom anmälningsavgiften. Se gärna över ditt reseskydd i din försäkring.
Covid-Regler: I det fall en deltagare behöver avboka på grund av bekräftat covid, reserestriktioner eller lokala regler på resmålet mm så är alla avgifter (förutom anmälningsavgiften)100 % återbetalningsbara. Läkarintyg krävs.
Vid anmälan skapar vi en facebook-grupp där deltagarna kan samspråka om att kanske ta samma flyg och boka transfer vid samma tid till Villan.
Vill man komma tidigare till platsen eller åka senare finns möjlighet att boka extra övernattning direkt med Villa Sunshine.
Det här får du:
• 5 dagar hos vackra Villa Sunshine
• 4 dagars Helpension med vegetarisk mat, samt middag och frukost första och sista dagen. Tillgång till eget kök.
• Dagligen någon form av NUANDE-övning som Yoga, Meditation, Runvandring, XinPing
• Guidad Vandring till Närliggande byn Frigilliana
• Guidad Vandring till stranden i Nerja
• Dagbok/Anteckningsbok
• Varje dag fördjupande övningar inom temat för dagen
• Härliga omgivningar och förunderligt vacker utsikt
• Fri tillgång till poolen och trädgården
• Ett minne för livet
Vad som tillkommer:
Flygresa – Transfer till/från flygplatsen – Transport från Frigiliana & Nerja
Annan mat än vegetariskt alternativ samt alkoholhaltig måltidsdryck
(Prisidè: Flyg till Malaga med Norweigan de här dagarna:
Stockholm t/r ca 2 000kr, Göteborg t/r ca 2 400kr och Köpenhamn 2 600kr.)

KURSLEDARE
– Vi som guidar och håller space de här dagarna är –
Susanne: – Jag brinner för naturliga vägar till hälsa samt inre självledarskap och har sedan 2006 arbetat med människor på olika sätt. Jag är utbildad massör, Naturterapeut/Megineterapeut och det är grunden i mitt arbete när jag lägger hälsopussel. Jag har samlat på mig en gedigen verktygslåda genom åren med utbildningar inom healing, shamanism, Nordamerikanska Medicinhjulet, TCM, öronakupunktur, XinPing och näringslära. Men det viktigaste arbetet är nog ändå den personliga utvecklingen som jag brinner väldigt mycket för. Så både för min egen skull och för mina klienters, är jag väldigt noga med vidareutbildningar och fortbildningsdagar inom naturterapi, ny forskning inom hälsa, kvantfysik och vad som händer både i den yttre världen och i den inre. För mig är Meginetesen Allt är ett & Ett är allt samt Lev Livet Levande – väldigt närvarande i allt jag gör.
Kontakt: Livshjulet Naturlig Hälsa Sölvesborg 0456-490 00, 0709 26 44 32
www.livshjulet.se info@livshjulet.se
Malin: -Jag är en av era mentala guider under de här 5 dagarna. Jag kommer bl:a att leda er in i kundalini yogans underbara värld eftersom jag upptäckt att det är ett bra sätt att komma i kontakt med sin inre kärna. Jag är utbildad både inom den traditionella vården som sjuksköterska. Men även som funktionsmedicinsk terapeut, Herb Pharma terapeut, Näringsterapeut samt är jag under utbildning inom biopatisk kinesologi. Jag använder mitt holistiska tankesätt till att välja vilken behandling personen framför mig mår bäst av och sätter ihop en behandling efter det.
Under denna resa kommer jag och Susanne introducera er i olika metoder som sätter er i kontakt med er inre eld och längtan efter att utforska vem ni innerst inne är! Vi kommer på ett tryggt och lugnt sätt ta hand om er.
Kontakt: Hälsan i Fokus Sölvesborg
072-322 14 13, halsanifokus@outlook.com
-Villa Sunshine-
• Pool
• Utegym
• Kök
• Utekök med grill
• Gratis WiFi på delar av området
• Flertalet lugna sittplatser runt om huset, men även loungeplatser för flera personer
• Vacker trädgård med egen odling av avokado där du även finner mango & apelsinträd
• Avstånd till Frigiliana: 4,4 km 10 min med bil, 45 min vacker promenad. Nerja 6 km 12 min med bil. Närmsta strand: Playa Playazo, 2,6km vandring i floden Arroyo del Meli eller 5 km bort med bil.
-Rummen-
Det finns fyra rum på nedre plan i huset med plats för 8 personer samt ett rum på övre plan med plats för två personer. Det ingår sängkläder, handdukar, badlakan, poolhandduk samt schampo och duschkräm till samtliga rum.
Alla rum har garderob och Air conditioning.
Rummet på övervåningen heter Trust. Detta rum har en dubbelsäng och egen toalett med dusch.Egen utgång till terassen.
Love & Peace har båda ensuite toalett med dusch och möjlighet till två enkelsängar alternativt en dubbelsäng.
Balance & Harmony har också möjlighet till två enkelsängar alternativt en dubbelsäng. Till dessa båda rummen finns ett gemensamt större badrum med badkar.
Det finns även tillgång till ett eget kök – Egen utgång från nedervåningen till terrassen som nås via en trappa.
-Maten-
Maten tillreds av vår alldeles egna kock, Jörgen under hela vistelsen. Den är sund, näringsrik, i grunden vegetarisk och med andalusiska råvaror enligt säsong. Vi har tillgång till färsk frukt i begränsad mängd, vatten, kaffe och te hela dagen. Vin och alkoholhaltiga drycker kan köpas till. Men tänk på att när inre arbete görs så kan man ibland vara lite känsligare för alkohol.
Eventuella allergier anges vid anmälan.
Så här kan en av dagarnas program se ut:
Vi startar med SoluppgångsYoga –
8.30 Frukost
Promenad i omgivningarna för de som vill
11.00 undervisning och aktivitet
14.00 Lunch
poolhäng – fri tid, ev behandling/coaching
16.00 Runvandring/frigörande dans
19.00 Middag
20.30 Trumresa –

Runvandring

Runvandring – helande rörelse med andning och livskraft i fokus. Runvandring är; Att stå med fötterna stadigt på jorden, Med huvudet mot himlen och låta din kropp röra sig in i varje runa för att förkroppsliga kraften av dem samt för att uppnå harmoni.

För mig är Runvandring, ett sätta att NUA mig! Egenvård och ett enkelt verktyg i vardagen. Är du intresserad att lära dig du också? Håll utkik efter veckokurser vår och höst. Likaså djupgående retreats. Signa dig för info så återkopplar jag när en kurs är på gång med pris, plats och datum.

Att genom din andning dra in och låta livskraften flöda genom dig samtidigt som du i lugnt tempo fokuserar på varje runas rörelse och energi. Runvandring öppnar upp och hjälper till att stilla dig, låter kroppen gå in i läkning och ger kraft att orka med vardagen. Den stärker upp kropp, själ & sinne samt kondition och rörlighet på ett varsamt sätt. Runvandring kan användas terapeutiskt för personlig utveckling, som stöd och för att bearbeta olika livsprocesser.

Xin Ping – Peace of Mind

Vi samlas i en mindre grupp under ca 2 timmar, 1 gång i veckan och lär oss att stilla vårt sinne, att plocka bort det som stör vårt ”peace of mind” samt att visualisera framtiden så som vi vill att den ska te sig.

Vi har en öppenhjärtlig kommunikation med varandra efteråt över en kopp te – Givetvis har vi alla tystnadsplikt och delar inget som sägs utanför gruppen.
Signa dig för info så återkopplar jag när en kurs är på gång med pris, plats och datum.