Våra kurser

Jag älskar möten och att samarbeta med människor på olika sätt. Liksom att skapa förutsättningar för personlig utveckling och att växa som människa. Livet är levande och jag följer gärna flödet genom att tacka ja när det känns rätt. Så att skapa något tillsammans med någon annan terapeut med tex en helg Retreat, workshop, kurser osv är intressant om det känns rätt. Ta gärna kontakt med mig så kanske vi kan sam-skapa något alldeles unikt och magiskt.

Runvandring

Runvandring – helande rörelse med andning och livskraft i fokus. Runvandring är; Att stå med fötterna stadigt på jorden, Med huvudet mot himlen och låta din kropp röra sig in i varje runa för att förkroppsliga kraften av dem samt för att uppnå harmoni.

För mig är Runvandring, ett sätta att NUA mig! Egenvård och ett enkelt verktyg i vardagen. Är du intresserad att lära dig du också? Håll utkik efter veckokurser vår och höst. Likaså djupgående retreats. Signa dig för info så återkopplar jag när en kurs är på gång med pris, plats och datum.

Att genom din andning dra in och låta livskraften flöda genom dig samtidigt som du i lugnt tempo fokuserar på varje runas rörelse och energi. Runvandring öppnar upp och hjälper till att stilla dig, låter kroppen gå in i läkning och ger kraft att orka med vardagen. Den stärker upp kropp, själ & sinne samt kondition och rörlighet på ett varsamt sätt. Runvandring kan användas terapeutiskt för personlig utveckling, som stöd och för att bearbeta olika livsprocesser.

Xin Ping – Peace of Mind

Vi samlas i en mindre grupp under ca 2 timmar, 1 gång i veckan och lär oss att stilla vårt sinne, att plocka bort det som stör vårt ”peace of mind” samt att visualisera framtiden så som vi vill att den ska te sig.

Vi har en öppenhjärtlig kommunikation med varandra efteråt över en kopp te – Givetvis har vi alla tystnadsplikt och delar inget som sägs utanför gruppen.
Signa dig för info så återkopplar jag när en kurs är på gång med pris, plats och datum.