Megine
För mig är vatten väldigt speciellt. Jag mår bra av att vistas vid vattendrag. Alla former av vatten. En stilla sjö i skogen, en ringlande bäck, en forsande flod. Men bäst mår jag av att se när havet, det vida blåa, sträcker sig mot horisonten utan slut. Det väcker någonting djupt inom mig. En känsla av frihet och en närhet till elementen. Jag känner mig liten men ändå så stor när jag inser att jag är en del av alltet.
Häromdagen fick jag möjlighet att sitta ned med en vidunderlig utsikt framför mig. Höra ljudet av hav som kluckar, känna vinden rufsa mitt hår och solen som värmde min hud. Jag passade på under en stund att bara vara. Jag njöt och lät mig fyllas av elementen representerade i jord, luft, eld och vatten. En Meginemeditation som laddade mina batterier.

Det här kan man egentligen göra när som helst och var som helst för att snabbt stressa ned. Stanna upp några minuter, ta in omgivningen och bara vara. Tänk på en plats i skogen, vid havet eller där du känner att du kan stressa av och ladda kraft. Några få minuter räcker för att komma i balans igen.
#megine