Jag har tänkt på det länge och nu är det dags.
Vart det landar och hur ofta jag tar mig tid att skriva har jag ingen aning om men jag kände att det inte skulle få vara ett hinder för att äntligen få ner mina tankar på pränt.
Min blogg har jag döpt till Naturligt Fri – namnet kom som på beställning när jag på en kurs i sociala medier skulle skapa en fejkad hemsida. Men jag är inte så mycket för fejk på några plan.
Ska jag göra något ska det vara på riktigt och med känsla.
Så jag funderade några sekunder och så kom det – Naturligt Fri. Det kändes bra på tungan så även om jag inte då hade en aning om innehållet var det detta jag registrerade.

Idag vet jag varför!

Naturligt har för mig en djup innebörd. Det står för det ursprungliga i människosläktet, att få vara i sin sanna natur.
Att få vara människa på alla plan och få bli respekterad för den jag är. Att följa naturens lagar på dess villkor och att samspela tillsammans med allt levande på vår jord. Att skapa ett samhälle där vi alla mår bra och kan leva i fred.
Där varje individ får möjlighet att uttrycka sig själv och får möjlighet att växa som person.

Naturligt står för maten vi äter, att den är ekologisk och fri från onaturliga tillsatser.
Fri är ett ord som är både vackert och laddat och rymmer så oändligt mycket. För mig just nu, är det att hitta friheten i att leva mitt liv på det sätt jag vill och mår bra av. Att få balans mellan arbete och avkoppling och känna att jag tillför något gott till de jag lever nära, mina klienter och i möten med människor.

Så på den här sidan kommer du att mötas av mina tankar, funderingar och reflektioner om små, stora och kanske svåra ting.
Förhoppningsvis blir det mycket glädje och inspiration med tips på artiklar som kan berika mitt och ditt liv om du väljer att bjuda in till det. Saker som gör gott för vår hälsa, som lockar fram glittret i våra ögon, får våra hjärtan att känna frid och våra munnar att le.
Det är i alla fall min intention.

Så varmt välkommen!